Software Update ME3 (en verder) voor Enyaq

Flem_nl

Forumguru
@EdK daar hoopte ik eerst ook op. Maar is echt weer terug naar af helaas. @Antera dank alvast, app binnenkort wel even. Aangezien mn schoonouders op enkele honderden meters van jou vandaan wonen, moet dat tzt wel lukken!
 
Herkenbaar. Kwam 2 weken geleden terug met zomerbanden en werd opeens naar het midden van de weg geduwd toen ik een tegenligger ruimte gaf o een veldweggetje. OBD11 tweaks blijkbaar gereset. Gelukkig had ik nog wat credits over haha.
 

hemi24

Forumguru
Ja, dat snap ik, maar je kunt het gewoon met één simpele aanpassing veranderen, waarom zou je daarvoor dan credits verbruiken met een 1-click-app..?
 

JJ te G

Donateur
@hemi24 : zover ik weet kan je de geheugenstand voor lane assist op 2 manieren in- en uitschakelen. 1. met VCDS, 2. met OBD11 (meest uitgebreide versie of de eenvoudige versie met credits.)
Welke simpele aanpassing ken jij die we over het hoofd zien?

Iedere keer lane assist weer uitschakelen en je keuze bevestigen wordt door veel Enyaq-rijders irritant gevonden en de dealer mag er niets aan doen. De bevestiging van het startmenu is op zich al storend en daar komen deze handelingen bovenop.
 

JJ te G

Donateur
Ja juist, voor de gewone gebruiker is een Pro-plan geen optie maar als de instellingen iedere keer worden teruggedraaid dan wordt het een ander verhaal
 
Bovenaan Onderaan